Siirry sisältöön
Psykoterapiapalvelut Mauri Sivonen

Työnohjauspalvelut

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. (https://www.suomentyonohjaajat.fi)

Työnohjauksessa yksilö tai ihmiset yhdessä etsivät työhön liittyviä näkökulmia tiedostamalla työstä tulevia teemoja ja ilmiöitä. Työnohjauksessa voidaan tutkia ryhmän vuorovaikutusta ja löytää yhteistä dialogia toisten ryhmän jäsenten kanssa. Työnohjaus vahvistaa perustehtävän toteutumista.

Työnohjauksessa on mahdollisuus etsiä näkökulmia työhön ja työstä nousevat ilmiöt tulevat näkyväksi. Työnohjaus auttaa työnohjattavaa löytämään tapoja kohdata asiakasta työssään ja näyttää suuntaa paremman yhteistyön jatkumiselle. Työnohjausta tarjoan myös etäyhteytenä.

Olen toiminut työnohjaajana vuodesta 2000 kouluttajana, opettajana ammattikorkeakoulussa sekä yliopistossa. Kysy tarjousta yksilö-ja ryhmä sekä työyhteisön työnohjauksesta.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan lisää!

Tarjoan terapiapalveluitani Joensuussa ja etänä. Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi yhdessä tarkemmin.

Mauri Sivonen

Mauri Sivonen

Valviran laillistama psykoterapeutti
0503063672
mauri@maurisivonen.fi